Friday, July 16, 2010

first scrappages

I started scrapbooking about a year ago. Unfortunately I have a busy life and because of that I don't have a lot of time to scrapbook. But anyway, I want to show you what I created so far.

Let's start with my very first two layouts... Still very simple, but I was happy with it.
5 comments:

 1. Hoi Marjan,

  Leukd at je met mijn candy mee wil doen op je nieuwe blog!
  Ik zag dat je bij geen enekele van de foto's een hyperlink hebt geplaatst,als je de link van de sites ingeeft bij het URL invulveld,dan kunnen mensen op het plaatje klikken en dan komen ze zo op het juiste blog uit.Want nu kunnen mensen het niet vinden.
  Groetjes van Stempelientje

  ReplyDelete
 2. Dank je voor de opmerking. Ik had niet door dat het bij niemand werkte. Ik heb het even opgezocht, maar blijkbaar waren er meer mensen met dat probleem. Blijkt aan het sjabloon 'watermerk' te liggen. Dat heb ik nu aangepast. Er volgt nog een mooie achtergrond, maar die is nog niet af...

  ReplyDelete
 3. Hoi Marjan,

  Welkom in blogland! Ben benieuwd wat je allemaal gaat plaatsen hier, deze tweee scraps zien er mooi uit! Leuk dat je aan mijn candy mee doet!

  Groetjes,
  Wendy

  ReplyDelete
 4. Het is goed gelukt nu Marjan!Soms blijft het even puzzelen maar meeste andere bloggers zijn wel bereid om te helepen en uit te leggen,ten minste,zo is mijn ervaring.
  Fijn weekend gewenst!

  ReplyDelete
 5. Welkom in scrapblogland en bedankt voor je leuke reactie op mijn blog.
  Ik ga je zeker volgen. De eerste layouts zien er al leuk uit.
  Groetjes Scrapfanaat Peter

  ReplyDelete